Real time web analytics, Heat map tracking

Dag van de Zorg - de Watersnip Nunspeet

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Agenda
Datum
16-03-2019 14:00 - 16:00

Tijdens de 'Week van Zorg en Welzijn' openen meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

Jaarlijks vanaf maandag de week voorafgaand aan de derde zaterdag in maart. 's Maandags wordt de week feestelijk geopend.

Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

De 'Week van Zorg en Welzijn' wordt georganiseerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die samenwerken in Stichting RegioPlus. De 'Week van Zorg en Welzijn' heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en jongeren te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Tijdens de 'Week van Zorg en Welzijn' wordt op SBS6 dagelijks het tv-programma 'Heel Holland Zorgt' uitgezonden.

Ook bij St. Philadelphia, locatie De Watersnip te Nunspeet bent u van harte welkom.

 
 

Alle datums

  • 16-03-2019 14:00 - 16:00

Powered by iCagenda

Ga naar boven
1.png 1.png 1.png 2.png 7.png 9.png